AIO13 TRAVEL

PROFESSIONAL SERVICES
Tirane, Tirana County, 1052

Show Phone Number
MAKE A CONNECTION AIO13 TRAVEL is accepting messages: Send Message
Get Directions View On Larger Map

Contact Information

 • Company
 • AIO13 TRAVEL
 • Year Established
 • 2013
 • Online Social Profiles
 • Phone Number
 • +355 69 897 7773
 • Location
 • Yzberisht, Panajot Pano, Pallati LNK
  Tirane, Tirana County 1052
  Albania

Company Details

 • Monday
 • 10 am - 3 am
 • Tuesday
 • 10 am - 3 am
 • Wednesday
 • 10 am - 3 am
 • Thursday
 • 10 am - 3 am
 • Friday
 • 10 am - 3 am
 • Saturday
 • 10 am - 3 am
 • Sunday
 • 10 am - 3 am

About AIO13 TRAVEL

All In One Travel- Agjensi turistike qe operon ne Tirane. Themeluar qe ne 2013 ofron bileta avioni, bileta autobusi, bileta trageti, paketa turistike, brenda dhe jashte Shqiperise, nje dhe disa ditore, paketa individuale dhe ne grup, grupe aventure dhe grupe kulturore. Ne jemi nje staf shume entuziast dhe te perkushtuar, te cilet mundohen qe endrrat tuaja ti dergojne ne destinacionin perkates. Konkurues me cmimet ne te lira ne treg. We are friendly, funny, and fantastic.

Contact AIO13 TRAVEL


Yzberisht, Panajot Pano, Pallati LNK
Tirane, Tirana County 1052

View On Larger Map