Elektromarket

ELECTRONICS & COMPUTERS
Tirana, Tirana County, 1001

Show Phone Number
MAKE A CONNECTION Elektromarket is accepting messages: Send Message
Get Directions View On Larger Map

Contact Information

 • Company
 • Elektromarket
 • Online Social Profiles
 • Phone Number
 • 0694270864
 • Location
 • Rruga Çamëria 50 metra poshte postes qendrore ,pa shkuar tek shkolla e nates Tiranë, 1001
  Tirana, Tirana County 1001
  Albania

Company Details

 • Monday
 • 07:00-17:30
 • Tuesday
 • 07:00-17:30
 • Wednesday
 • 07:00-17:30
 • Thursday
 • 07:00-17:30
 • Friday
 • 07:00-17:30
 • Saturday
 • 07:00-17:30
 • Sunday
 • 07:00-17:30

About Elektromarket

Dyqan elektroshtepiakesh me super oferta dhe cilesi.

Ketu do te gjeni produkte elektrike te te gjitha llojet dhe nga gjithe bota, me cmime me te mira se dyqanet e tjera online. Qellimi yne eshte sigurimi i nje game te gjere produktesh dhe transporti sa me i shpejte.

Contact Elektromarket


Rruga Çamëria 50 metra poshte postes qendrore ,pa shkuar tek shkolla e nates Tiranë, 1001
Tirana, Tirana County 1001

View On Larger Map